De predikanten

Even voorstellen

Mijn naam is Pieter Kars van de Kamp (1986). Samen met Foelien, Jarik, Rijk, Kae en onze hond Sjoerd wonen we in de Wijert Zuid. Sinds juni 2023 werk ik als deeltijdpredikant voor de Refajahkerk. Daarvoor was ik zeven jaar werkzaam als predikant van de NGK Grijpskerk. Naast het voorgaan in de kerkdiensten mag ik mij in mijn werk bezighouden met het jeugdwerk en missionair kerk-zijn. Ik houd van muziek luisteren en maken, lezen, sporten en heb een uit de hand gelopen vinylverzamelhobby. Daarnaast heb ik een bescheiden aanstelling als leerkracht aan het Gomarus-college. Neem gerust eens contact op als je een vraag hebt over kerk en/of geloof of behoefte hebt aan contact of een gesprek.

pkvdkamp@gmail.com/06-39615554

Hier en hier kan je wat meer persoonlijke info over mij vinden. Ook kan je mij volgen via Instagram of een podcastaflevering luisteren van Tomos.

 

 

 

Pieter Kars vd Kamp

Studentenpastoraat

Theo Basoski is vanaf 2010 predikant in Groningen. Namens de NGK in de regio Groningen is hij sinds 2021 is naast zijn werk als gemeentepredikant werkzaam als studentenpastor. Zijn belangrijkste taken zijn zich inzetten voor de pastorale zorg voor studenten en om verbinding te leggen tussen kerk en student. Hij bezoekt verschillende studentenactiviteiten en geeft catechisatie aan studenten.

Ben je student en woon je in de stad en wil je doorpraten over de mogelijkheden van (belijdenis-) catechese of een gesprek neem dan contact op via onderstaande gegevens of maak een afspraak op

www.studentenpastoraatgroningen.nl.
ctbasoski@ngk.nl 
0657636609

 

 

 

Theo Basoski

Mijn naam is Willem de Graaff (1973) en ik ben sinds 2009 predikant in de Refajahkerk. De vorige gemeenten waar ik heb gestaan, zijn Drogeham (1999) en Middelstum (2004).

Sinds 2018 ben ik inzetbaar als interim predikant, al dan niet na bemiddeling door het Steunpunt Kerkenwerk. Ook ben ik als scribent verbonden aan de Kerkbode van het Noorden. Naast prediking, voorgaan in kerkdiensten en de allround taken van een predikant ben ik betrokken bij het (ouderen)pastoraat en het leiding geven aan de gemeente.

Ik speel klarinet en mag graag zingen. Dit laatste zet ik zo af en toe in tijdens de kerkdiensten, alleen als liturg of samen met het Refajahkoor.

Mijn hobby’s zijn fietsen/mountainbiken, wandelen, lezen, TV kijken, klussen in- en buitenshuis.

 

Voor vragen e.d. ben ik bereikbaar via
w.l.de.graaff@hetnet.nl / 06-20651208 / 050-3642754

Willem de Graaff